Attraktioner og seværdigheder nær Øster Hurup

Helberskov og Als Odde er et dejligt naturområde med mange muligheder for aktiviteter. Fra "Bjerget" i Helberskov er der en dejlig udsigt over Himmerland, Kattegat og Mariager Fjord. Als Odde ved udmundingen af Mariager Fjord til Kattegat indbyder til mange vandaktiviteter, bl.a. fiskeri, windsurfing, sejlads eller blot nyde naturen med udsigt til hav og fjord.

Egense ligger ved udmundingen af Limfjorden til Kattegat. Her er der gode muligheder for fiskeri i fjorden og havet, ligesom der er muligheder for windsurfing i både fjord og hav. Der er ca. 25 km til Aalborg med de mange attraktioner, shopping- og spisemuligheder.

Aalborg Zoo ligger midt inde i byen som en grøn oase. Her kan I opleve 140 forskellige dyrearter, og næsten 1400 dyr venter på at byde på et væld af oplevelser. Oplev isbjørnene i deres grønlandske fjord eller stå få centimeter fra verdens største kat - den sibiriske tiger. Som det eneste sted i Danmark kan du møde den afrikanske elefant som er det største dyr på landjorden. Med DanCenter får I 20 % rabat på entrébilletten.

Aalborg Søfarts- og Marinemuseum ligger lige op til Skudehavnen. Her kan hele familien gå på spændende opdagelser i det maritime. Oplev ubåden SPRINGEREN og verdens hurtigste torpedobåd SØBJØRNEN. På museets sejlsimulator kan I navigere rundt i Aalborg Havn og på Limfjorden. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

Randers Regnskov Oplev tre regnskovskontinenter, i et tropisk klima med kæmpelianer, brætrodstræer, brusende vandfald med over 250 dyrearter og 450 forskellige tropiske planter. Med DanCenter får I 20 % rabat på entrébilletten.

Den Gamle By i Århus - Gå på opdagelse i en købstad som på H.C. Andersens tid, eller oplev de nye tider i bykvartererne fra 1927 og 1974. I gader, stuer, køkkener og haver kan man møde nogle af de mennesker, som befolkede byen igennem tiden. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

Aros Kunstmuseum - Spektakulært billed- og oplevelseshus for børn og voksne. Arkitekturen er i international klasse. Det samme er kunsten: Både museets egen samling på over 9.000 værker fra 1770 til i dag og de særudstillinger med verdenskunstnere, som museet årligt byder på en lille håndfuld af. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

Rabat til attraktioner i Danmark
DanCenter giver rabat til en række attraktioner og seværdigheder nær Øster Hurup og i resten af Danmark. Se hvilke attraktioner I får rabat til her - Attraktioner med Rabat.DanCenter Øster Hurup
Kystvejen 68 • DK 9560 Hadsund • Tel: +45 +4598587055 • Fax: +45
E-mail: oster.hurup@dancenter.com